Garanti

Vi har behandlat foton i 20 år+ och tillämpar fullständig garanti på era foton.

Om vi tar emot en bild av dig som inte är fotograferad på ett korrekt sätt så kommer vi be dig att ta en ny bild. Vi beskär och justerar ljuset på bilden i efterhand.

Vi garanterat att ditt foto blir godkänt av myndigheterna förutsatt att vi själva godkänt den innan din beställning via vår chattfunktion.

Reklamationsrätt

Skulle det ske att ni ej fått era bilder eller att bilden ni mottagit inte blir godkänd av tredje part så har ni möjlighet att reklamera och i första hand få nya bilder och i andra hand häva köpet.

Detta gäller ej dig som beställt utan att få godkännande på bild som ska beställas av oss (via chattfunktionen).

Eventuell återbetalning sker inom 20 dagar.

Reklamation görs HÄR

Vi förbehåller oss rätten att neka reklamationer.

Ångerrätt

Som kund har du rätt att ångra din beställning genom att maila till [email protected] inom 30 minuter från det att du mottagit din orderbekräftelse. Ångerrätten gäller ej efter denna period på grund av tjänstens karaktär.

Hemleverans eller digitalt?villkor

Om dina bilder mot förmodan inte skulle komma fram efter 5 arbetsdagar så skickar vi omgående en ny uppsättning av bilder till dig, inga återbetalningar görs på grund av försvunna försändelser.

Tjänsten: Expressleverans (leveransgaranti)

Ibland har man bråttom och då är vår expressleverans ett självklart val. Beställer du innan klockan 15.00 så lovar vi att du får dina bilder hem i brevlådan dagen efter. Detta gäller vardagar och tar ej hänsyn till förseningar orsakade av PostNord.

När du köper till vår expresstjänst så förutsätter vi att bilden du skickat till oss uppfyller alla nödvändiga krav för att vi skall kunna tillverka godkända bilder och omgående skicka dessa till dig. Om så ej är fallet kontaktar vi dig direkt via e-post och ber om en ny bild som sen levereras nästföljande vardag efter mottagandet. Köpesumman för expresstjänsten återbetalas ej om din bild inte uppfyller våra krav och det är anledningen till att dina bilder levereras senare än nästföljande vardag.

Tjänsten: Extra redigering

När du väljer extra redigering så förbehåller vi oss rätten att redigera bilden så att den uppfyller alla krav och regler för det ändamål du valt. Vi kommer ej att redigera bilden så att den ej blir godkänd av berörda myndigheter. Vi redigerar ej bort tatueringar, rynkor eller födelsemärken. Vid köp av denna tjänst så accepterar du alla val vi gör i redigeringen förutsatt att bilden blir godkänd för ditt ändamål.

Frakt

När vi skickat dina bilder så får du en orderbekräftelse via e-post omgående. Alla ordar innan 15:00 skickas samma dag.

Alla bilder skickas via PostNord. Vi ansvarar ej för förseningar efter att vi skickat ut dina foton, det vill säga förseningar av PostNord.

Porto och administrationsavgift: 29kr.

Kontakt

[email protected] eller via chatt
 
Last Edited on 2018-09-06