Om oss

personal jägarexamen
Tindra
Personal passfoto
Micke
Sammarbetspartner inom visum till Kina
personal visum
Ivar
Sammarbetspartner inom visum till Kina
Personal passfoto
Micke Karlsson
personal ID
Marco Bosnjak
personal visum
Ivar

Hej!

Som ett komplement till vår ordinarie fotoverksamhet i Stockholm startade OnlineID.se igång år 2017. Här kan du ta en bild på dig själv, med din mobil eller digitalkamera, och skicka in den tills oss. Vår erfarna personal retuscherar och beskär bilden så att den ska motsvara alla krav och regler. Vi behandlar bilder från OnlineID.se dagligen, därav den korta leveranstiden om max 48h.

Fördelarna med denna digitala tjänst är många. Dels är det snabbt och billigt. Dels så kan du i lugn och ro hemma ta så många bilder du vill tills du är nöjd och du har en perfekt bild. Slutligen så är du inte begränsad med öppettider eller geografiska förhållanden. Vi levererar bilderna till din brevlåda.

Med 20 års erfarenhet bakom oss har vi koll på måtten och kraven för ditt foto, oavsett om det gäller ID / KÖRKORT / VISUM / PASS.

Om Online ID
Det här är varför vi älskar att jobba på OnlineID.se!
+
Antal personer vi hjälpt med ID-foton
ID-foton levererade i fjol
år
Antal år i branchen

Som aktiva i fotobranschen i över 20 år har vi sett många trender komma och gå. En trend som vi tror starkt på är digitalisering. Fotobranschen omskakas kontinuerligt av digitaliseringen och OnlineID.se är naturlig del av den utvecklingen.

Att du får godkända foton ingår i vår garanti. Om du inte skulle bli nöjd med tjänsten så är det bara att höra av sig så ser vi till att du blir det.

// Håkan Persson
Försäljningschef 

kontor foto pass
kontor foto körkort
kontor passfoto
kontor

 OnlineID.se
© 2019 Alla Rättigheter Reserverade.

Foton bearbetas och skrivs ut i Sverige.
Mail: [email protected]